Mega petrecere cu muzica live, la Rotisor Neptun

Joi, 3 august, de la ora 19, Terasa La Rotisor Neptun organizeaza o mega petrecere cu muzica live, mancare gustoasa si vinuri bune.

Vor sustine spectacole: Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Petrica Mâțu Stoian, Mihai Trastariu, Aurel Moga, Demențiatii, Aurora si Sandel Mihai, Abigail Budak, Ionut Dulgheriu, alaturi de formatia Nomad Music.

Va prezenta Razvan Petre.

Deschis in 2016, grupul Grill World by Liviu Bosnea ofera preparate la gratar create de Chef Liviu Bosnea in cadrul celor trei restaurante de pe litoral: La Rotisor Mamaia, Taverna Zeus si La Rotisor Neptun. Grupul Grill World va asteapta cu super petreceri, muzică bună, mancare delicioasa si multe surprize!

Restaurantul La Rotisor Mamaia este situat in Satul de Vacanta Mamaia 1 si ofera zilnic preparate la gratar, alaturi de salate si preparate pe baza de peste.

Restaurantul La Rotisor Neptun este situat in Complexul Prichindel, Aleea Trandafirilor si organizeaza zilnic spectacole cu muzica live sustinute de formatia Nomad Music si Caravana lui Axinte, in perioada iulie-septembrie 2017.

Rezervari: 0747 385 660
Email: office@grillworld.ro

Sau pe formularul de mai jos:

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply